Ο Αθλητικός Σύλλογος
ΤΑΛΩΣ

Ιδρύθηκε το 1998

είναι αναγνωρισμένος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.), ενεργό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.), ενεργό μέλος της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου (Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ) και ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χαπκίντο (Ε.Ο.Χ.).

Καλλιεργεί από το 1998 με συνέπεια και άριστη γνώση: την Κορεάτικη πολεμική τέχνη/Ολυμπιακό άθλημα του TAE KWON DO, που υπάγεται στην The World Tae kwon do (W.T.) και την Κορεάτικη πολεμική τέχνη αυτοάμυνας του HAPKIDO και πιο συγκεκριμένα το στυλ HAPKIDO-HANKIDO, που υπάγεται στην International Hapkido Federation (I.H.F.).

Βρίσκεται στο Περιστέρι, στην οδό Γιαννιτσών 95 (στον δεύτερο όροφο), περίπου 100 μέτρα από την συμβολή των οδών Γιαννιτσών & Τζων Κένεντυ (Αγίας Τριάδας) και το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Περιστερίου, στην προέκταση του οποίου βρίσκεται και το Γήπεδο του Ατρομήτου.  

 Η κεντρική του φιλοσοφία είναι η αγάπη προς τα παιδιά, ο σεβασμός της προσωπικότητας και των ιδιαιτεροτήτων του κάθε αθλητή, που από την στιγμή που θα ενταχθεί στο δυναμικό του Συλλόγου, αντιμετωπίζεται σαν μέλος μίας μεγάλης οικογένειας, η οποία θα τον στηρίξει και θα τον βοηθήσει να ανακαλύψει τον εαυτό του και τις δυνατότητες του και να πιστέψει σε αυτές.  

Σε κάθε ενδιαφερόμενο να ενταχθεί τόσο στο τμήμα TAE KWON DO, όσο και στο τμήμα HAPKIDO-HANKIDO, δίνεται η δυνατότητα να κάνει δοκιμαστικές προπονήσεις για διάστημα μίας εβδομάδας.

Οι εγγραφές στα τμήματα
TAE KWON DO και HAPKIDO-HANKIDO,

γίνονται καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Ο κάθε νέος αθλητής στον Α. Σ. ΤΑΛΩΣ εντάσσεται ομαλότατα στις προπονήσεις του τμήματος, το οποίο θα επιλέξει,  οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου και αν αυτός ξεκινήσει. 

EMAIL

talwstkd@gmail.com

PHONE

21 0573 2777

Γιαννιτσών 95, 12131 Περιστέρι Αττικής