Ο Δάσκαλος του
Συλλόγου

Άρης Δελημήτρος

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής (Τ.Ε.Φ.Α.Α. ΑΘΗΝΩΝ) – Προπονητής Στίβου (Ρίψεις)

5ο DAN TAE KWON DO (W.T.F.) – Προπονητής Β΄ Κατηγορίας Γ.Γ.Α.

5ο DAN HAPKIDO-HANKIDO

Ο Άρης Δελημήτρος είναι ο υπεύθυνος Δάσκαλος/προπονητής του Συλλόγου, τόσο για το TAE KWON DO, όσο και για το HAPKIDO-HANKIDO.

Διδάσκει ο ίδιος προσωπικά, χωρίς βοηθούς, σε όλα τα γκρουπ του Α.Σ. ΤΑΛΩΣ.

Έπαιξε πολλά χρόνια ποδόσφαιρο και μπάσκετ σε ερασιτεχνικό επίπεδο, ενώ ασχολήθηκε και με τον στίβο και πιο συγκεκριμένα με τον ακοντισμό.

Το 1989 ξεκίνησε την προπόνηση στο TAE KWON DO στον Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ, με Δάσκαλο τον συμφοιτητή του στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών Αλέξανδρο Γκότση, ο οποίος είχε διδαχθεί TAE KWON DO, από τα παιδικά του χρόνια στην Νυρεμβέργη, από τον κορυφαίο Κορεάτη Δάσκαλο CHO BOK NAM.

Κατά την τετραετία 1991-1994 συμμετείχε σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα Έγχρωμων Ζωνών καθώς και σε Διασυλλογικά Πρωταθλήματα TAE KWON DO, αγωνιζόμενος στην βαριά κατηγορία των Ανδρών (+83 κιλά).

Το 1995 ξεκίνησε την εξάσκηση στο AIKIDO, στο Fukushinkan Dojo στην Αθήνα, με Δάσκαλο τον Κώστα Γιαννά και συνέχισε μέχρι και το 1998, φτάνοντας μέχρι την μισή καφέ ζώνη (3ο Kyu).

Το 1996 ξεκίνησε την προπόνηση στο HAPKIDO-HANKIDO, σύστημα το οποίο και επέλεξε να διδάσκει, υπό την αιγίδα του Κορεάτη Μaster Seo Myung-Soο, με δάσκαλο τον συνεργάτη του Ολλανδό Master Mick Kohnen.

Διδάσκει TAE KWON DO από το 1991 και HAPKIDO-HANKIDO από το 1998.

Από το 1999 μέχρι και το 2003 ήταν αμισθί συνεργάτης του περιοδικού «Το μονοπάτι για τις πολεμικές τέχνες» γράφοντας άρθρα για το TAE KWON DO και το HAPKIDO.

Το 2005 όταν ιδρύθηκε η Ελληνική Ομοσπονδία Χαπκίντο (Ε.Ο.Χ.), του ανατέθηκε το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

 Έχει διοργανώσει επί σειρά ετών πολλές επιδείξεις TAE KWON DO και HAPKIDO σε δημοτικά σχολεία, σε γυμναστήρια, σε θέατρα και σε εκθεσιακούς χώρους.

Πιστεύει ότι το TAE KWON DO είναι ένα έξοχο μέσο, για να αγαπήσουν τα μικρά παιδιά τον αθλητισμό, να τον κάνουν μέρος της καθημερινής τους ρουτίνας και να επωφελούνται από τα οφέλη του, για όλη τους την ζωή.

Αντιμετωπίζει τους αντιπάλους των αθλητών του στους αγώνες, σαν δικά του παιδιά και μαθαίνει τους αθλητές του, να τιμούν πάνω απ’ όλα την προσπάθεια των αντιπάλων τους.

Με την πολυετή καθημερινή προπόνηση μαζί με τους ενήλικους μαθητές του στο HAPKIDO-HANKIDO,

προσπαθεί να εξελίσσει και να βελτιώνει τις τεχνικές του, χρησιμοποιώντας τις παραλλαγές αυτές, που δείχνουν στην καθημερινή πράξη, ότι είναι πιο αποτελεσματικές, για τις ανάγκες της πρακτικής αυτοάμυνας.

EMAIL

talwstkd@gmail.com

PHONE

21 0573 2777

Γιαννιτσών 95, 12131 Περιστέρι Αττικής