Ιστορίες

Το κολάν Ζέβρα!

Στο γκρουπ με τα παιδιά του Δημοτικού, λίγο πριν το τέλος της προπόνησης, χτυπάει το τηλέφωνο και πρέπει να βγω έξω από τον χώρο άθλησης, για να απαντήσω στην κλήση.
Έτσι αναγκάζομαι να αφήσω για δύο λεπτά επικεφαλής του γκρουπ, την αμέσως πιο υψηλόβαθμη αθλήτρια, μετά από εμένα, την έφηβη Γεωργία, όπως υπαγορεύει το πρωτόκολλο!
Η Γεωργία είχε μόλις έρθει στο γυμναστήριο, για να κάνει λίγο αργότερα προπόνηση, στο γκρουπ με τα μεγαλύτερα και πιο προχωρημένα παιδιά και δεν είχε προλάβει να φορέσει την φόρμα της προπόνησης του TAE KWON DO. Και για να μην χαθεί η ένταση της προπόνησης, αναγκαστικά μπήκε να αναλάβει το γκρουπ, με τα ρούχα που ήδη φορούσε!
Αφού τελειώνω με το τηλεφώνημα και επανέρχομαι στον χώρο άθλησης, αντιλαμβάνομαι ότι η Γεωργία φοράει ένα κολάν με ασπρόμαυρες ραβδώσεις, το οποίο παρέπεμπε σε δέρμα Ζέβρας. Όπως καταλαβαίνετε, το άμοιρο το πρωτόκολλο της προπόνησης καταρρακώθηκε, καθώς η επικεφαλής του γκρουπ έδινε εντολές με αυτήν την αμφίεση, στα παιδάκια που φορούσαν όλα τις στολές τους!
Για να ξεπεράσω εγώ πρώτα απ’ όλους αυτό το μεγάλο σοκ, πρέπει να το διακωμωδήσω και λέω στην Γεωργία με χαμόγελο και χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας: <<Ευχαριστώ πολύ Γεωργία. Μπορείς να φύγεις τώρα. Άντε να πας στο κοπάδι με τις άλλες ζέβρες εδώ παρακάτω! Μου φαίνεται ότι σε έψαχναν!>>

Από την προσωπική συλλογή ιστοριών από την καθημερινότητα του Συλλόγου, του Άρη Δελημήτρου Καθηγητή Φυσικής Αγωγής – Προπονητή TAE KWON DO στον Α.Σ. ΤΑΛΩΣ

EMAIL

talwstkd@gmail.com

PHONE

21 0573 2777

Γιαννιτσών 95, 12131 Περιστέρι Αττικής