Επικαιρότητα

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΗΒΟ ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΤΑΛΩΣ ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΑΝΩΛΗ

ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ HAPKIDO ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ (4-10-2019)

Ο αθλητής του Συλλόγου Στέφανος Μανώλης, συμμετέχοντας με την ομάδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χαπκίντο (Ε.Ο.Χ.), στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα HAPKIDO, που έγινε στις 4-6 Οκτωβρίου 2019, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγωνιστικό, στην κατηγορία -67 κιλών Εφήβων!

Ο Στέφανος αγωνίστηκε στον πρώτο του αγώνα, που ήταν προημιτελικός, με έναν πολύ καλό Ρώσο αθλητή, τον οποίο και νίκησε, σε έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα με σκορ 12-8!

Στον δεύτερό του αγώνα, που ήταν ημιτελικός, αγωνίστηκε με επίσης έναν πολύ καλό Ρώσο αθλητή, ο οποίος ήταν και το φαβορί της κατηγορίας και είχε και την ένθερμη υποστήριξη ολόκληρου του σταδίου, τον οποίο και νίκησε, σε έναν πολύ σκληρό αγώνα με σκορ 28-16 και παρά το γεγονός ότι στα μέσα του πρώτου γύρου, τραυματίστηκε στον ώμο!

Με την ψυχολογία του στα ύψη, ο Στέφανος στον τελικό έκανε επίδειξη ανωτερότητας και αγωνιζόμενος με έναν τρίτο πολύ καλό Ρώσο αθλητή, νίκησε με νοκ άουτ στα μισά του δεύτερου γύρου και ενώ προηγείτο με σκορ 9-0, υποχρεώνοντας τους Ρώσους στις κερκίδες να τον χειροκροτήσουν και σήκωσε την γαλανόλευκη στο ψηλότερο σημείο του ιστού!

Όλοι στον Σύλλογο εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στον Στέφανο γι’ αυτήν την τεράστια επιτυχία του, αλλά και για το αγωνιστικό ήθος το οποίο επέδειξε και είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί αυτό είναι το πρώτο μετάλλιο που παίρνει αθλητής του Συλλόγου μας σε Διεθνή διοργάνωση!

Ελπίζουμε στο μέλλον να ακολουθήσουν και άλλα μετάλλια σε Διεθνείς διοργανώσεις!

Η μόνη συνταγή είναι η τακτική και συνειδητή προπόνηση!

EMAIL

talwstkd@gmail.com

PHONE

21 0573 2777

Γιαννιτσών 95, 12131 Περιστέρι Αττικής